• 1 doosje Rucolamix
  • 1 kropje Bladsla (schoon gewassen)
  • 1 doosje Haricots verts (10 min gekookt)
  • 1 kleine Bloemkool (10 min gekookt)
  • 3 x Verse worst (uit de vel en rul gebakken)
  • 1 x Rode paprika (gesneden en gebakken)
  • 1 doosje Mini trostomaatje (gehalveerd)
  • Walnoot (fijn gehakt)

Dressing: 

  • 10 eetl. Olijfolie
  • 1 eetl. Balsamico 
  • 1 eetl. Honing
  • 1 eetl. Rode wijn azijn
  • 1 eetl. Grove mosterd

Bereiding:

Begin met de dressing. Neem een kom en meng hier alle ingrediënten in. Haal daarna de worstjes uit hun velletje en bak het worstdeeg rul in bakpan. 

Zet vier grote borden neer en verdeel hier de blaadjes sla over. Doe dit hetzelfde met de rucolamix. Verdeel de voorgekookte haricot verts en bloemkoolroosjes over de borden. Bak de paprika reepjes nog even kort mee met het rul gebakken worstdeeg. Verdeel dit ook over de borden. Verdeel de mini trostomaatjes en dresseer alles met de dressing. Voeg als laatste de fijn gehakte walnoot over de salades.