Ingrediënten
2 hele Lamsracks
6 hele Sjalotjes (gepeld en in reepjes)
4 teentjes Knoflook (fijn geperst)
16 takjes Tijmblaadjes
1 eetl. Mosterd
1 eetl. Bruine suiker
1 eetl. Azijn
2 eetl. Roomboter
Olijfolie
Peper en zout uit de molen
Bereiding
Bestrooi de lamsracks met peper en zout uit de molen. Wrijf ze daarna in met mosterd en bruine suiker. Verwarm wat olijfolie en bak de lamsracks in 15 minuten rondom mooi bruin. Bak de laatste 5 minuten 2 eetlepels roomboter mee. Doe de lamsracks vervolgens ± 20 minuten in de oven op 90 graden, naar een kern van 55 graden. Bak in de resterende olie de sjalotjes 4 minuten en doe de laatste minuut de knoflook en tijm erbij. Blus af met een eetlepel azijn en giet dit over de lamsracks. Snij aan tafel en serveer er garnering naar keuze bij.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.