Ingrediënten:
- Wortel
- Baby venkel
- Courgette
- Room
- Zeeduivel
- Pastrami
- Lardo
- Langoustine
- Aardappel
- Tomatenpuree
- Saki
Bereiden:
Maak de venkel en aardappel schoon, en snijd dit in kleine stukjes. Leg dit op de BBQ en strooi er wat runderrub overheen.
Wanneer de aardappel klaar is, schep het terug in een kom. Snijd wortel klein.
Rol de zeeduivel met runderrookvlees en bereid deze op de BBQ naar (65 Gr kern). Leg hem in de campinggas rond de 70 graden om hem warm te houden.
Begin nu met de groentes grillen. Leg de groentes op de andere BBQ. Daarna gaar je het nog even door in de lardo. Laat het helemaal gaar smelten zodat het smaak geeft aan de groentes.
Pel de langoustine zodat je met de schil een saus kan maken.
De schillen kan je aangrillen met olijfolie en ui. Ook voeg je knoflook en room bij zodat het kan borrelen op de BBQ. Daarna voeg je tomatenpuree en saki bij.
Snijd de prei en courgette fijn. Snijd ook de venkel en voeg dit allemaal bij de saus en hussel het door elkaar.
Check even de zeeduivel op de Campingaz op de bovenste verdieping. laat deze niet doorgaren.
Begin nu met het grillen van de groenten, prei – wortel en courgette.
Wanneer de groentes gegrild zijn, voeg je dit samen met de lardo in een pannetje en kook je het samen gaar op de BBQ plaat.
Snijd de lardo dun.
Inkoken tot saus dikte.