Zukke Zorgen in het teken van Stichting Amsterdamse Zwerfkatten

29 november 2021, 10:58 uur

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten zet zich, zoals de naam al doet vermoeden, sinds 1994 in voor zwerfkatten in onze hoofdstad. Dit doet onder meer door de katten te vangen en deze te steriliseren of castreren. De dieren worden tevens ontvlooid, ontwormd en ingeënt. Wanneer mogelijk worden de katten geresocialiseerd en herplaatst.

Een van de andere doelen waar de stichting zich voor in zet is het welzijn van huisdieren van minima en mensen met verslavingsproblemen. Stichting Amsterdamse Zwerfkatten zorgt ervoor dat ook deze huisdieren de juiste zorg krijgen en dat deze eigenaren hun katten tegen lage tarieven kunnen laten chippen, inenten en steriliseren/castreren. Met een voedselbank voor huisdieren wordt voor voldoende voedsel gezorgd.

Woensdag 1 december is Sandra Schoenmakers van Stichting Amsterdamse Zwerfkatten te gast in het radioprogramma Zukke Zorgen en vertelt zij uitgebreid over het reilen en zeilen binnen de organisatie. Heeft u zelf een vraag aan de Sandra? Bel dan tijdens de live-uitzending naar (0299) 36 99 16.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.