Zondag 29 maart in Muziek van de Straat

29 maart 2020, 10:09 uur

Ook tijdens de coronacrisis probeert Muziek van de Straat u zoveel mogelijk op de hoogte te houden. We bellen deze uitzending o.a. met:

  • Celine Biersteker van SMD Zaanstreek Waterland. Door de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus wil zij de bewoners in en rond Edam-Volendam laten weten dat de SMD ondanks dit alles toch zo goed mogelijk voor hen klaarstaat.
  • Brigitte van der Naaten van Bibliotheek Waterland. Alle bibliotheken zijn momenteel gesloten. Hoe zit het nu met de leenboeken die men nog in huis heeft en wat is een verrassingstas?
  • Frank Bond van het project Oude Meesters. Hij vertelt ons welke initiatieven er ondanks alle verscherpte maatregelen rondom het coronavirus nog wel mogelijk zijn vanuit het Project Oude Meesters.
  • Shirley Benoit van Bureau Toerisme Laag Holland. Nu al het toerisme en de evenementen stil liggen zet Bureau Toerisme Laag Holland zich in voor de plaatselijke ondernemers.
  • Stefan van Schaik, directeur-bestuurder van wooncorporatie Wooncompagnie. Wooncompagnie heeft de corona maatregelen verder aangescherpt. Van Schaik legt uit wat dit inhoudt voor huurders.

Muziek van de Straat, gepresenteerd door Richard Torenstra en Monique Bonneveld, is iedere zondag tussen 12:00 en 14:00 uur te beluisteren bij RTV L.O.V.E. Het programma wordt tevens om 22.00 uur dezelfde avond herhaald.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.