Songfestivalklanken in Muziek van de Straat

09 mei 2020, 10:09 uur

Hij stond al een paar maandjes gepland; de uitzending van Muziek van de Straat waarin we zouden vooruitblikken op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Een uitzending waarin diverse deelnemende liedjes van dit jaar voorbij zouden komen en er ongetwijfeld een leuke discussie gevoerd zou worden wie er volgens uw presentatoren zou moeten winnen. Helaas konden de plannen voor deze uitzending de prullenbak in, want het Songfestival kan door de coronapandemie niet doorgaan en volgend jaar moeten alle landen weer met een nieuw nummer (en desgewenst nieuwe artiest) op de proppen komen.

De insteek van het programma is daarom ook iets gewijzigd; in plaats van vooruitblikken, blikken we terug op voorgaande songfestivals. Wanneer won ABBA nu ook alweer het songfestival? Wie was de allerjongste winnaar? Welk nummer zou er geplagieerd zijn van de Nederlandse band K-otic?

U hoort het allemaal zondag 10 mei tussen 12.00 en 14.00 uur in Muziek van de Straat. De presentatie is in handen van Richard Torenstra, Monique Bonneveld en Björn Hekke.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.