In de beslissende derde wedstrijd van de halve finales van de play-offs heeft ZVV Volendam met 4-3 verloren van ’t Knooppunt uit Amsterdam. De Amsterdammers hadden de eerste wedstrijd van de halve finale in Volendam met 2-5 gewonnen. Afgelopen vrijdag slaagde de Volendammers erin om in de Sporthallen Zuid met 3-4 te winnen, waardoor de beslissende derde wedstrijd noodzakelijk werd.

Het begin zag er goed uit voor de Volendammers; al na 24 seconden belandde de bal in het Amsterdamse doel door toedoen van Danny Tol. Diezelfde Tol zorgde er na een fout van Ismail Ouaddouh voor dat het 0-2 werd. Vlak voor rust bracht Mo Attaibi de stand terug tot 1-2.

In de tweede helft maakte Ilias Bouzit de gelijkmaker en zette Tevik Ceyar de Amsterdammers voor het eerst op voorsprong. Danny Tol, de uitblinker aan Volendamse zijde, trok de stand weer gelijk: 3-3. Vlak voor tijd bezorgde Ceyar ’t Knooppunt met een fraaie treffer de winst en dus de kans om het landskampioenschap te prolongeren.

Bron: NH Nieuws