De Aftrap Afl. 105 (met Rob Witschge en Milan de Haan)

12 april 2024, 17:55 uur

Vrijdag 12 april 2024: Presentatie: Jack Mühren, Edward Dekker en Erik-Jan Brinkman. Dit keer zijn Rob Witschge en Milan de Haan te gast.

Rob Witschge begon als kleine Robbie met voetballen bij SDW in Amsterdam en later kwam hij terecht in de jeugdopleiding van Ajax. In zijn betaald voetbalcarrière kwam hij uit voor Ajax, Saint-Etienne in Frankrijk, Feyenoord, FC Utrecht en nog een seizoen bij Al-Ittihad in Saudi Arabië. Na zijn voetballoopbaan ging Rob het trainersvak. Hij begon als assistent bij HFC Haarlem en daarna werd hij hoofdtrainer bij ADO ’20. Het grote werk begon bij het Nederlands Elftal, waar hij en John van ’t Schip vier jaar de assistenten waren van Marco van Basten. Later zou hij in dezelfde samenstelling ook nog bij Ajax werken.

Milan de Haan begon met voetballen bij VV Monnickendam om daarna over te stappen naar RKAV Volendam. In het seizoen 2020-2021 maakte hij de sprong naar FC Volendam en debuteerde hij onder trainer Wim Jonk op 1 oktober 2021 in de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Almere City. In de 77e minuut kwam hij in het veld voor Alex Plat. De Haan heeft nog een contract bij FC Volendam tot aan de zomer van 2026.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2024 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.