VriendenLoterij vervult hartenwens Ilona uit Warder: Nieuwe meubelen na afbranden woning

13 februari 2020, 15:43 uur

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ilona Hinke (53) uit Warder. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Ilona krijgt nieuwe meubelen om de inrichting van haar huis aan te kunnen pakken.

Diny Boot, administratief medewerker bij de Luisterlijn Amsterdam: “Ilona heeft zware tijden achter de rug. Ze heeft het financieel niet breed en zo’n 2,5 jaar geleden is haar huis afgebrand. Ze heeft niet de middelen om haar huis voldoende in te richten. Kortom, wij zijn van mening dat Ilona het absoluut verdient om eens goed in het zonnetje gezet te worden! Fantastisch dat we Ilona – dankzij onze aanvraag bij het VriendenFonds – kunnen helpen.”

Ilona Hinke (53) is blij verrast: “Wat is dit geweldig! Ik ben onwijs dankbaar dat de Luisterlijn deze aanvraag voor mij heeft gedaan. Dat had ik natuurlijk nooit verwacht.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

Over de Luisterlijn

De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Ilona Hinke met haar cheque voor de aanschaf van nieuwe meubels

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.