Nieuwe Albert Heijn Edam officieel geopend

05 oktober 2021, 21:23 uur

De ombouw van DEEN naar Albert Heijn in Edam is afgerond. Het vertrouwde winkelteam opende dinsdagmiddag om 16:00 uur officieel de nieuwe winkel.

Albert Heijn Edam heeft het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. “We hebben al het goede van DEEN gecombineerd met het lekkere van Albert Heijn”, zegt Peter Rosner. “Het resultaat is een moderne, gezellige winkel met een groot assortiment waar klanten zich snel thuis zullen voelen.”

Albert Heijn Edam is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Peter Rosner: “Als je liever bij de reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook.” Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en recepten. De winkel biedt extra services, onder andere een afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Albert Heijn Edam aan de Langemeerstraat 2B in Edam is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 9:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag 1 oktober opende nog een nieuwe Albert Heijn. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit in winkelcentrum de Stient in Volendam.

Foto’s: (Albert Heijn/Yasming Hargreaves)

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.