Mogelijkheden

Mogelijkheden voor reclame op de L.O.V.E.
Als u op zoek bent naar een mogelijkheid om op zeer effectieve wijze en tegen zeer lage tarieven reclame te maken, dan bent u bij de Lokale Omroep Volendam Edam aan het juiste adres!

Wat gebeurt er met de inkomsten?
De inkomsten die voor de L.O.V.E. uit reclame ontstaan zullen volledig aangewend worden om de L.O.V.E. te laten voortbestaan en te verbeteren. Verder zijn alle medewerkers van de L.O.V.E. vrijwilligers. Naast het commerciele belang dat u als ondernemer heeft betekent elke reclame ook een stukje bestaansrecht voor de L.O.V.E. U help hiermee de L.O.V.E. in stand te houden. Zonder reclame inkomsten heeft de L.O.V.E. geen bestaansmogelijkheid.

Beperkte reclame ruimte
Gezien de beperkte reclameruimte die de L.O.V.E. heeft om reclame uit te zenden, geld de regel “Wie het eerst komt het eerst maalt” waarbij er een sterke voorkeur gaat naar contracten voor een half of een heel jaar. Indien er voor TV een contract voor een half of heel jaar wordt afgesloten, draaien de reclame’s automatisch mee tijdens speciale uitzendingen die in de periode van het contract vallen.

Wat te doen om te adverteren bij de Lokale Omroep Volendam Edam
Indien u interesse heeft in adverteren via één of meerdere media van de L.O.V.E., dan kunt u mailen naar adverteren@rtvlove.nl.

Vraag een consult aan

Onze reclame-adviseurs komen graag bij u langs om u te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak →

Bekijk de actuele prijzen

Adverteren op radio of tv hoeft niet duur te zijn. Mail naar adverteren@rtvlove.nl of bel Marcel Bak, 06-51 87 37 74.

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.