Weerbericht van vrijdag 3 december

Door Robert de Vries

Vandaag is er misschien eerst even wat ruimte voor de zon, maar voor de rest overheerst de bewolking. In de loop van de dag gaat het vanuit het westen ook licht (mot)regenen. De temperatuur loopt op naar een graad of 5. Het zal wel waterkoud gaan aanvoelen, want de zuidwestenwind trekt aan naar matig tot vrij krachtig en uiteindelijk soms ook krachtig, windkracht 6.

Vanavond en vannacht komt er nog steeds veel bewolking voor en valt er af en toe regen. De temperatuur daalt nauwelijks en ligt rond een graad of 4.

Morgen wordt de luchtsoort wat zachter en loopt de temperatuur in de middag op naar 7 graden. Voor de rest vallen er enkele buien. Misschien breekt de zon ook nog kort door. De wind is matig tot krachtig uit het zuidwesten tot westen.

Zondag, 05 december is het voor Sint en Piet nog redelijk weer. Er is af en toe zon, maar er kunnen ook een paar buien vallen. De temperatuur ligt in de middag rond een graad of 5. De wind draait naar een zuidoostelijk tot oostelijke richting en zal matig zijn, windkracht 3 tot 4.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.