Afgelopen vrijdag in ‘L.O.V.E. Update!’

27 maart 2020, 16:15 uur

Om de lokale bevolking in deze roerige tijd op de hoogte te houden van actuele zaken binnen onze gemeente, zent uw lokale omroep de komende tijd het dagelijks tv-programma L.O.V.E. Update uit.

In de uitzending van afgelopen vrijdag staan economische zaken en horeca centraal. In de studio zijn Jan Zwarthoed (mede-eigenaar van restaurant Le Pompadour) en wethouder Hans Schütt. Zij vertellen over alles wat er nu speelt binnen hun vakgebied.

Tevens is er via videochat contact gelegd met het Volendamse model Daphne Baat. Zij verblijft momenteel in New York, waar op dit moment sprake is van een enorme corona-uitbraak.

L.O.V.E. Update wordt elke dag – met uitzondering van zaterdag – opgenomen en uitgezonden om 18.30, 19:45 (na de kerk), 21:00, 23:00, 01:00 en 10:00 uur.

Heb jij een leuke videoboodschap voor je opa, oma of een ander familielid, stuur die dan op naar [email protected]. Om de oudere mensen in de gemeente een hart onder de riem te steken, zenden we deze boodschappen elke dag uit. Ook is er de mogelijkheid om vragen in te sturen voor de gasten aan tafel, naar hetzelfde e-mailadres. De herhaling is ook te zien op onze Facebookpagina en op deze website bij: tv programma gemist.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.