Vanaf vrijdag 5 april 18.00 uur presenteren Jack Mühren, Edward Dekker, Erik-Jan Brinkman en Netty Schilder weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Ulrich Landvreugd en Melvin Platje te gast.

Ulrich Landvreugd voetbalde tijdens zijn jeugd bij Rood Wit A en bij Ajax. Als volwassene stond hij onder contract bij o.a. bij Cambuur en Ipswich Town. Op zijn 24e kwam aan zijn betaald voetbalcarrière helaas een eind vanwege een zware knieblessure. Als trainer zou Landvreugd later voornamelijk actief zijn in het amateurvoetbal. Wel maakte hij nog een uitstapje naar de National League in Engeland, waar hij assistent trainer was bij Barnet. Momenteel is Landvreugd samen met Anthony Correia hoofdtrainer bij Telstar.

Melvin Platje speelde in zijn jeugdjaren bij SDO Bussum, SV Huizen, FC Omniworld en doorliep daarna de jeugdopleiding van FC Volendam. Op 24 augustus 2006 maakte hij zijn debuut in het eerste van de oranjehemden. Na zijn periode bij FC Volendam ging hij naar NEC en later naar het Azerbeidzjaanse Neftci Bakoe, waar hij werd uitgeleend aan het Zweedse Kalmar FF. Verder speelde hij nog bij o.a. de Franse club Stade Bretoiw, het Duitse Hansa Rostock en Bhayangkarain in Indonesië. Momenteel voetbalt Platje bij het tweededivisionist AFC in Amsterdam.