Toneelstuk ‘Club 68’ van Burgernut op L.O.V.E. tv

21 februari 2021, 06:03 uur

Vanaf zondag 21 februari 13.00 uur zendt L.O.V.E. tv deel 2 van het stuk ‘Club 68’ van toneelvereniging Burgernut uit. Dit stuk werd in de lente van 2019 opgevoerd door de vereniging uit Oosthuizen.

Club 68

Lucinda is de gelukkigste vrouw op aarde! Zij runt de nachtclub ‘Club 68’, is stinkend rijk en sinds kort getrouwd met de liefde van haar leven, Hugo. Lucinda is dol op haar kleindochter Lilly en sinds kort heeft zij er door haar huwelijk met Hugo ook nog twee ‘leuke’ stiefdochters bijgekregen. Toch?

Welke deal heeft Hugo gemaakt met Al Brown, de Nederlandse zakenman die het helemaal gemaakt heeft in Amerika? Brown heeft een tv-zender, die vooral slechte realitysoaps en talentenjachten uitzendt. Wat zijn zij samen van plan?

Al’s kleindochter Sophie lijkt heel schattig, maar samen met haar ‘BFF’ Rani van Leer kraakt ze iedereen af, inclusief haar moeder Cassandra. De over het paard getilde Sophie krijgt binnenkort echter een bijzondere verrassing te verwerken.

Is echt alles op tv te koop, zoals Al zegt, dus ook een jury? Zullen Lucinda’s beste vriend Don en de rest van haar club-personeel erachter komen ‘Who the next Diva is?’

Wij wensen u veel plezier bij het kijken naar deel 2 van ‘Club 68’.

Uitzendtijden

Van zondag t/m vrijdag om 13:00 en 16:00 uur en zaterdag om 13:00 uur.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.