Ruud Bossen en Peter Beense in De Aftrap

14 oktober 2022, 13:40 uur

Vrijdag 14 oktober 18.00 uur presenteren Jack Mühren en Edward Dekker weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn voormalig scheidsrechter Ruud Bossen en zanger Peter Beense te gast.

Ruud Bossen

Ruud Bossen was als scheidsrechter actief in zowel de Eredivisie als de Eerste divisie. Daarnaast floot hij ook internationale wedstrijden, tot hij vanwege zijn leeftijd niet meer verder mocht als internationaal scheidsrechter. Op 12 mei 2013 floot hij zijn laatste wedstrijd in de Eredivisie , de wedstrijd Vitesse-VVV Venlo in de GelreDome. Tegenwoordig is Bossen rapporteur voor de KNVB en beoordeeld hij de huidige scheidsrechters. Daarnaast runt hij een eigen glaszettersbedrijf.

Peter Beense

Peter Beense is een Nederlandse volkszanger. Zijn eerste optreden was in Café Bolle Jan in Amsterdam. Zijn recentste single ‘Van mijn biertje blijf je af’ verscheen drie maanden geleden. Beense is tevens groot Ajax-fan en treedt regelmatig op in de Arena voor aanvang van de wedstrijd. Ook bij vieringen van kampioenschappen van de club is hij steevast van de partij.

‘Raak de Vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt dit keer ‘Raak de Vlag’ met voormalig profvoetballer Anthony Correia.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.