Nieuw seizoen ‘ De Aftrap’ van start

06 september 2020, 12:10 uur
Jack Mühren (l) in gesprek met Keje Molenaar (r)

Vanaf zondag 6 september 12.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E. tv. Dit keer zijn Sander Middelbeek, Joey Veerman en Keje Molenaar te gast.

Sander Middelbeek was de afgelopen vier jaar hoofdtrainer van de RKAV zaterdag 1. Na een fysiek moeilijke periode krabbelt de sympathieke Oosthuizenaar weer op en vertelt hij hoe het nu met hem gaat. Joey Veerman verruilde vorig seizoen FC Volendam voor SC Heerenveen. Hij draaide er een heel goed seizoen en stond volop in de belangstelling van zowel binnen- als buitenlandse clubs. Aan hem het woord wat we kunnen verwachten van SC Heerenveen dit seizoen. Tot slot vertelt Keje Molenaar, sinds vorig seizoen directeur externe betrekkingen bij FC Volendam, hoe het andere oranje de coronatijd is doorgekomen. En wie weet laat hij ook nog wat los over te verwachten nieuwe spelers bij de club.

De presentatie is in handen van Jack Mühren. De Aftrap wordt na zondag 12.00 uur de gehele week herhaald tijdens de reguliere uitzendtijden.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.