Vrijdag 28 oktober 18.00 uur presenteren Jack Mühren en Edward Dekker weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Sparta-speler Mike Eerdhuijzen en voormalig voetballer Martin Haar te gast.

Mike Eerdhuijzen

De nu 22-jarige Mike Eerdhuijzen speelde tot 2018 in de jeugd van FC Volendam. Op 19 april 2019 debuteerde hij in de hoofdmacht toen hij in de wedstrijd tegen NEC mocht invallen. Op de laatste dag van de transfermarkt maakte Eerdhuijzen begin dit jaar bekend dat hij naar Sparta Rotterdam vertrok. Hij tekende er een contract voor drie jaar en speelde 5 augustus jl. zijn eerste wedstrijd daar tegen SC Heereveen.

Martin Haar

Martin Haar doorliep eind jaren zestig de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en debuteerde bij deze club in 1971 in de hoofdmacht. Na in 1971 verhuurd te worden aan De Graafschap, maakte hij in 1977 de overstap naar de plaatselijke voetbalclub in Haarlem. Hij groeide uit tot sterspeler bij die club en hij werd in 1982 de eerste voetballer die de Nederlandse Gouden Schoen won. Na nog te spelen bij o.a. AZ en Sparta Rotterdam, sloot Haar zijn carrière in 1989 af bij FC Wageningen. Hij ging daarna het trainersvak in en dat deed hij o.a. bij AZ en Bad Bleiber in Oosterrijk. In 2018 kwam hij aan het roer te staan bij RKVV Velsen, waar hij een jaar later zijn pension aankondigde.

‘Raak de vlag’

Erik-Jan speelt dit keer ‘Raak de Vlag’ met voormalig FC Volendam-speler Kevin Visser.

Zittend Mike Eerdhuijzen (l) en Martin Haar (r) / ©Klaas Hansen