Vanaf vrijdag 10 mei 18.00 uur presenteren Jack Mühren, Edward Dekker, Erik-Jan Brinkman en Netty Schilder weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Michiel Kramer en Kevin Visser te gast.

Kevin Visser speelde in de jeugd bij RKC Waalwijk en ADO Den Haag. Bij laatstgenoemde club maakte hij op 15 augustus 2010 zijn debuut in het betaalde voetbal. In 2013 tekende hij een driejarig contract bij Helmond Sport en daarna maakte hij de overstap naar FC Volendam. Bij deze club liep hij bij de teamtraining in juli 2020 een zware knieblessure op, waardoor hij een jaar uit de roulatie was. Na zijn rentree op 6 augustus 2021 voetbalde hij nog een jaar bij FC Volendam en sloot vervolgens zijn profcarrière af. Tegenwoordig heeft Kevin Visser een eigen bedrijf dat zonnepanelen aan de man breng

Michiel Kramer kwam in zijn jeugdjaren uit voor XerxesDZB, Excelsior en NAC Breda. Bij laatstgenoemde ploeg maakte hij op 30 november 2008 zijn debuut in het betaalde voetbal. Een jaar later verliep zijn contract en vertrok Kramer naar FC Volendam. Daarna voetbalde hij ook nog bij o.a. ADO Den Haaf, Feyenoord en Maccabi Haifa. Op dit moment staat de spits onder contract bij RKC Waalwijk.