Vanaf vrijdag 10 maart 18.00 uur presenteren Edward Dekker en Jack Mühren en weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Michiel Hemmen en Hennie Meijer te gast.

Michiel Hemmen

Michiel Hemmen startte zijn voetbalcarrière ooit ooit bij KFC in Koog aan de Zaan, maar werd later gevormd in de jeugdopleiding van FC Volendam. In het seizoen 2006/2007 speelde hij regelmatig in het eerste team van Volendam. Later kwam hij uit voor o.a. BV Veendam, SC Cambuur, BK Hácken (Zweden) en Rijnsburgse Boys. Toen hij zijn voetbalschoenen in de wilgen hing is Hemmen een Hbo-opleiding gaan volgen en werd hij accountmanager.

Hennie Meijer

Hennie Meijer werd op zijn 16-jarige leeftijd lid van de Amsterdamse voetbalvereniging ZPC om daarna over te stappen naar ASV DJK. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte hij in 1983 bij Telstar. Een jaar later kwam hij uit voor FC Volendam waar hij het spitsenduo vormde met Ton Blanker. Verder voetbalde Meijer nog bij o.a. Roda JC, Ajax, FC Groningen en Verdy Kwasaki (Japan). Na zijn voetballoopbaan richtte Meijer zich op het trainersvak.

‘Raak de Vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt ‘Raak de Vlag’ met FC Dordrecht-speler Toine van Huizen.