Vanaf vrijdag 22 september 18.00 uur presenteren Jack Mühren, Edward Dekker, Erik-Jan Brinkman en Netty Schilder weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Matthias Kohler en Freek Jansen te gast.

Matthias Kohler voetbalde tijdens zijn jeugdjaren in Duitsland o.a. bij SV Untermettingen, SV 08 Laufenburg en SC Freiburg. Mede dankzij twee kruisbandblessures moest Kohler zijn spelersloopbaan vroegtijdig een halt toe roepen. In 2012 ging hij aan de slag als DFB-trainer in Zuid-Baden en een jaar later werd hij jeugdtrainer bij Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Verder was hij nog actief bij o.a. AS Trencin en Basel ll. Sinds dit seizoen is Kohler hoofdtrainer van FC Volendam.

Freek Jansen werkte 12,5 jaar voor Voetbal International (VI) toen hij in 2019 de overstap maakte naar het Algemeen Dagblad. De overstap maakte hij op het moment dat VI op omvallen stond. Een jaar later keerde hij, op aandringen van de hoofdredactie van VI, terug bij zijn oude werkgever omdat hij zijn oude vriendenclub mistte. Op dit moment maakt hij bij VI deel uit van de hoofdredactie en is hij Ajax en Oranje watcher voor het weekblad.