Vanaf vrijdag 3 maart 18.00 uur presenteren Erik-Jan Brinkman en Jack Mühren weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Marius Wiegman en Benjamin van den Broek te gast.

Marius Wiegman

De in Alkmaar geboren en getogen Marius Wiegman is een groot voetballiefhebber en fanatiek AZ supporter. Inmiddels is hij bijna vier jaar actief als reporter voor de AZ Fanpage en doet hij wekelijks verslag van de voetbalprestaties van de Alkmaarse club. Daarnaast mag hij voor Voetbal International tweewekelijks de spelers van Jong AZ beoordelen in de Jupiler League.

Benjamin van den Broek

Benjamin van den Broek begon zijn voetbalcarrière ooit bij de Eindhovense amateurclubs Unitas ’59 en ESV. In de periode 1998 en 2003 doorliep hij de jeugdopleiding bij FC Eindhoven, speelde vervolgens een half jaar voor ESV om daarna bij de jeugdopleiding van NAC terecht te komen. Bij laatstgenoemde debuteerde hij in het seizoen 2006/2007 in de hoofdmacht. Later kwam hij ook nog uit voor o.a. Haarlem, Shrewsburry Town (Engeland), FC Den Bosch en Telstar.

‘Raak de Vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt ‘Raak de Vlag’ met Glacis United FC-Keeper André Krul.

Marius Wiegman en Benjamin van den Broek in ‘De Aftrap’ | Foto: Klaas Hansen