Vanaf vrijdag 17 november 18.00 uur presenteren Jack Mühren, Edward Dekker, Erik-Jan Brinkman en Netty Schilder weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Guus Hiddink en Leon Annokkée te gast.

Guus Hiddink voetbalde voor De Graafschap, PSV, NEC, Washington Diplomats en San Jose. Als trainer was hij onder meer actief bij PSV, Valencia, Real Madrid en Chelsea. Ook was hij als bondscoach actief voor o.a. Nederland, Zuid-Korea en Rusland. In de ‘prijzenkast’ van de in Amsterdam woonachtige Hiddink prijken onder meer vier KNVB bekers, een Europa Cup 1, een wereldbeker, een FA Cup en twee keer een Rinus Michels Award.

Leon Annokkée is sinds 1 juli van dit jaar de algemeen directeur van Telstar. De geboren Lissenaar was hiervoor vanaf 2009 Bestuurslid Voetbalzaken/Technisch manager bij tweede divisionist FC Lisse. Bij deze club werd hij in 2015 voorzitter. Daarnaast was Annokkée zeven jaar lang Projectbegeleider bij de KNVB en Kredietspecialist bij de ING. Leon Annokkée bleek met zijn verbindende kracht en resultaatgerichtheid de gewenste kandidaat te zijn als opvolger van Pieter de Waard bij Telstar.