Frank Kramer, Arnold Mühren en Jack Tuijp in De Aftrap

15 maart 2020, 09:00 uur

Aanstaande zondag zijn Frank Kramer, Arnold Mühren en Jack Tuijp de gasten in een nieuwe aflevering van ‘De aftrap’ op L.O.V.E. tv.

Arnold Mühren is vaak te vinden bij FC Volendam. Hij bezoekt de trainingen en thuiswedstrijden en geeft graag zijn mening als daarnaar gevraagd wordt. Frank Kramer draagt FC Volendam ook een warm hart toe en speelt nog steeds zijn partijtje mee, maar nu met Walking Football. Daarnaast was hij jarenlang de stem van Eurosport tijdens voetbalwedstrijden. Tafelheer Jack Tuijp is sinds 2018 als accountmanager actief bij de commerciële afdeling van FC Volendam. Tevens traint hij twee keer per week de spitsen bij deze club.

Jack Mühren is uw vertrouwde presentator en de aflevering wordt dit keer muzikaal afgesloten door Dick Plat en Carola Smit.

De Aftrap is op zondag zondag 15 maart 12.00 uur te zien op L.O.V.E. tv. Daarna is de uitzending de gehele week tijdens de reguliere uitzendtijden te zien in de herhaling of terug te kijken via onze website of YouTube-kanaal.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.