Vrijdag 18 november 18.00 uur presenteren Jack Mühren en Edward Dekker weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn voormalig international Ernie Brandts en NOS-verslaggever Andy Houtkamp te gast.

Ernie Brandts

Ernie Brandts begon met voetballen bij De Sprinkhanen en De Graafschap. Daarna voetbalde hij o.a. bij PSV, Roda JC eb Germinal Ekeren. Tevens kwam Brandts 28 keer uit voor het Nederlands Elftal. Na het beëindigen van zijn actieve carrière keerde Brandts terug naar PSV, waar hij begon als trainer van het tweede elftal en daarna assistent-trainer werd van de hoofdmacht. Later zou hij ook nog trainer zijn bij o.a. FC Volendam, NAC en FC Eindhoven.

Andy Houtkamp

Andy Houtkamp werd in 1982 ontdekt door de NOS toen hij als speaker actief was op de Haarlemse Honkbalweek. Tien jaar deed Houtkamp verslag van honkbal en softbal wedstrijden voor NOS Langs de Lijn en daarnaast werkte hij ook nog voor de TROS. Na een uitstapje naar RTL Sport en daarna Sport 7, keerde hij toch weer terug naar NOS Langs de Lijn en daar is hij nu verslaggever voor Atletiek, honkbal en voetbal. In 2013 won Houtkamp de Theo Koomen Award voor beste radioverslag van een sportwedstrijd.

‘Raak de Vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt ‘Raak de Vlag’ met voormalig Telstar doelman Dorus de Vries.