Donderdagavond L.O.V.E. Pubquiz op L.O.V.E. TV

13 mei 2020, 15:18 uur

Donderdag is het soos-avond bij L.O.V.E. TV! En het mooie is… Je hoeft je deur er niet voor uit! Schuif met je virtuele kruk vanaf 20:30 uur aan bij Kees Tol aan de bar voor de L.O.V.E. Pubquiz, vanuit een lege CafĂ© de Molen. Nou ja, leeg…? (Verrassing!)

Speel mee met je familie of vrienden en bepaal onderling wie de slimste is. Meedoen kan via www.rtvlove.nl/pubquiz, door het antwoordformulier te downloaden of dit formulier op te halen bij Banketbakkerij Mastenbroek in Edam, Jan Cas Sombroek in Volendam en Kadoshop Ieniemienie in Oosthuizen.

De L.O.V.E. Pubquiz wordt a.s. donderdag 14 mei vanaf 20:30 uur uitgezonden, na het album concert van de 3JS. Zondag 17 en donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) wordt deze nog een keer herhaald. Let op! De Pubquiz is niet online terug te zien, dus alleen op live tv.

L.O.V.E. TV. is te bekijken via Ziggo kanaal 40 en 41, KPN 1439, T-Mobile 809, Trined 523 en natuurlijk via onze website rtvlove.nl en de RTV L.O.V.E. app. Download ‘m nu gratis in de Apple App Store of Google Play Store.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.