Vrijdag 30 september 18.00 uur presenteren Jack Mühren en Edward Dekker weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn FC Volendam-voetballer Daryl van Mieghem en sportfotograaf Olaf Kraak te gast.

Daryl van Mieghem

Daryl van Mieghem speelde in de jeugd bij AFC in Amsterdam en één seizoen bij FC Utrecht. Sinds 2008 maakte hij deel uit van het eerste team van AFC, waarmee hij kampioen werd in de zondag Hoofdklasse A. Na zijn periode bij AFC tekende hij voor twee seizoenen bij Heracles Almelo, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal. Via Telstar en wederom Heracles Almelo, kwam hij in het seizoen 2021-2022 bij FC Volendam terecht.

Olaf Kraak

Olaf Kraak startte in 1989 als fotograaf bij United Photos. Van 2001 tot 2010 was hij een van de staffotografen bij het ANP en legde hij historische nieuwsmomenten vast als de verkiezingen in Suriname en diverse Olympische Spelen. Sinds 2010 is Kraak actief als freelancefotograaf en werkt hij voor verschillende opdrachtgevers als ANP. Trouw, NRC, en het AD. Diverse foto’s van Kraak vielen in de prijzen bij de Zilveren Camera.

‘Raak de Vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt dit keer ‘Raak de Vlag’ met de Quick Boys-speler Bram Franken.

De Aftrap met zittend aan tafel Olaf Kraak (l) en Daryl van Mieghem (r) / Foto: ©Klaas Hansen