Vanaf vrijdag 22 maart 18.00 uur presenteren Jack Mühren, Edward Dekker, Erik-Jan Brinkman en Netty Schilder weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Dennis Kaars en Arvid Smit te gast.

Arvid Smit begon zijn betaald voetbalcarrière bij Telstar. In de zomer van 2002 werd hij voor zes jaar vastgelegd door PSV die hem direct verhuurde aan De Graafschap. Daarna werd hij nog verhuurd aan FC Groningen en Willem II. Zonder ooit een wedstrijd in het eerste van PSV gespeeld te hebben, stapte hij in het seizoen 2006/2007 over naar Maritimo Funchal op het Portugese eiland Madeira. Na later nog gespeeld te hebben bij o.a. FC Volendam en Telstar, sloot hij zijn voetbalcarrière af bij RKVV DEM. Heden ten dage is Arvid Smit assistent-bondscoach van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal.

Dennis Kaars begon met voetballen in zijn geboorteplaats bij VV Monnickendam. Daarna speelde hij bij o.a. VV HBOK, Ajax (zaterdag) en ASV De Dijk. Zijn betaald voetbalcarrière nam slechts een seizoen in beslag, te weten bij FC Den Bosch. Hij speelde er als spits 31 wedstrijden en wist zes keer te scoren. Daarna voetbalde de oudere broer van Martijn Kaars nog bij Quick Boys en momenteel speelt hij wederom bij VV HBOK.