Zukke Zorgen in het teken van Stichting CarMar 

Seline Wesselsz is moeder van dochter Marleen, een prachtige puber die als complicatie van vroeggeboorte en medische fouten blind en ernstig verstandelijk gehandicapt is. Naarmate Marleen ouder werd, begon Seline zich steeds meer te beseffen dat onze huidige maatschappij en haar systemen er niet op gericht is dat mensen met een visuele- of verstandelijke beperking hun eigen leven kunnen indelen, net als ieder ander. Als je beperkingen hebt, en dus behoefte aan begeleiding en zorg, is het bijna gewoon geworden dat je genoegen neemt met wat er aangeboden wordt.

Seline is van mening dat iedereen behoefte heeft aan een thuis waar je mag en kan leven zoals je het zelf prettig vindt. Ook mensen met een visuele- en/of verstandelijke beperking. Daarom richtte zij Stichting CarMar op. Deze stichting heeft als doel een thuis te creëren voor mensen met een visuele- en/of verstandelijke beperking. Een eigen plek waar niet de beperkingen van de bewoners, maar juist hun mogelijkheden en wensen centraal staan.

Woensdag 14 februari is Seline Wesselz samen met Jan Tol om 19:00 uur te gast in het radioprogramma Zukke Zorgen om uitgebreid te vertellen over Stichting CarMar. Mocht u thuis vragen hebben aan Seline of Jan, bel dan tijdens de live-uitzending naar 0299 – 369 916 of mail naar zukkezorge@rtvlove.nl.

TV programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2019 Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.