Zukke Zorgen in het teken van Oncologie   

Mensen met (vermoedelijk) kanker hebben recht op de allerbeste oncologische zorg, de beste kans om de ziekte te verslaan en de gunstigste kwaliteit van leven. Daarom hebben oncologen en verpleegkundigen uit een aantal ziekenhuizen in Noord-Holland hun krachten gebundeld en werken zij samen volgens hoge kwaliteitsnormen.    

Deelnemende ziekenhuizen zijn: het Westfriesgasthuis in Hoorn, het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Ook het VUmc en AMC willen meewerken. Gezamenlijk bieden zij hoogwaardige oncologische zorg dichtbij huis.   

Samenwerking op oncologisch gebied heeft een aantal belangrijke voordelen. Kennis en ervaring wordt gedeeld en hoe meer oncologen betrokken zijn bij de zorg, hoe groter de kans op succesvolle behandeling.   

Woensdag 18 april zijn oncologisch-internist Marije Vleugel en oncologisch-chirurg Louise de Widt om 19.00 uur te gast in het radioprogramma Zukke Zorgen. Zij zullen uitgebreid vertellen over de samenwerking op oncologisch gebied. Daarnaast bespreken zij de ziekte borstkanker.    

Eventuele vragen aan de studiogasten kunt u mailen naar zukkezorgen@rtvlove.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: (0299) 369 916.  

TV programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2019 Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.