Donderdag 13 juni is het in het radioprogramma Harry’s Jazz & Blues Café tussen 19.00 en 21.00 uur weer tijd voor de blues. De opening van het café is een uitvoering van het nummer ‘Summertime’ door Joss Stone en LeAnn Rimes opgenomen tijdens het Country Music Television Crossroads Festival in 2007.

Daarna hoort u twee nummers van de vrij onbekende bluesdames Brigitte DeMeyer en Barbara Healy. Verder in dit uur nog drie geweldige blueschicks: Ana Popovich met het instrumentale nummer ‘Tribe’, Beth Hart met haar ‘Waterfalls’ en tot slot Sue Foley met een live nummer opgenomen tijdens het Festival du Monde in juni 2023.

Het tweede uur wordt geopend door Candy Dulfer en een nummer van haar album ‘Together’ uit 2017. Haar vader neemt dan het stokje van haar over met een ode aan Leadbelly opgenomen tijdens het North Sea Jazz Festival in 2018. Daarna komt er werk voorbij van o.a. Carmen Gomes, Liana Hoogeveen met de Ober Blues Band en Bridget van Zundert. Het café sluit haar deuren met het nummer ‘Walking in Time’ van Barrelhouse.