De zangcarrière van Jada Borsato startte in 2013 toen zij samen met haar vader Marco Borsato de single ‘Samen voor Altijd’ uitbracht. De track is inmiddels meer dan 25 miljoen keer gestreamd en belandde op nummer 1 in de single top 100 en de Vlaamse Ultratop50. Het jaar erop volgde het door Jaap Kwakman geproduceerde ‘Als jij maar van me houdt’, de titelsong voor de fil ‘Flits en het Magische Huis’.

In 2021 was Jada vrijwel dagelijks te zien in de fictieve stad Meerdijk in GTST, waar ze de rol van influencer Abby Rose van der Vorst speelde. Nu is ze vooral vastberaden om haar zangcarrière weer op te pakken en focust ze zich op het maken van nieuwe muziek. Na veel tijd doorgebracht te hebben in de studio is Jada er klaar voor om Nederland omver te blazen met haar eigen muziek.

Onlangs lanceerde zij haar nieuwste single ‘Blik Op Jou’. In het radioprogramma PatrickEnzo belt Patrick van den Berg Jada zondag 14 april tussen 16.00 en 18.00 uur op om te vertellen dat zij de ‘Patrick’ Choice’ heeft gescoord. Luister naar haar reactie en hoor alles over haar muzikale comeback en haar nieuwe single!