Ook Harry’s Jazz & Blues Café beweegt mee met de zomertijd

01 april 2021, 07:37 uur

De zomertijd staat weer op de kalender dus het openingsnummer ‘Body and Soul’ maakt weer plaats voor een uitvoering van ‘Summertime’. Deze keer een bijzondere uitvoering van de Japanse pianist Makoto Ozone, zijn Amerikaanse collega Chick Corea, de Amerikaanse vibrafonist Gary Burton en zangeres Gayle Moran Corea. Daarna vooral veel nieuw materiaal, te beginnen met twee nummers van de onlangs uitgekomen dubbel-lp ‘The Complete Birth of The Cool’ van Miles Davis. Verder hoort u o.a. nieuw werk van o.a. Archie Shepp, Enrico Pieranunzi en Jakob Bro.

Ook het tweede uur bestaat allemaal uit nieuw materiaal van veelbelovende, maar ook al ervaren Nederlandse topartiesten. U hoort o.a. nummers van gitarist Gijs Idema, basgitarist Laurens Tol en de broers Dieter en Erik van der Westen. Het café wordt afgesloten met een bijzondere, speciale online opname van het Metropole Orkest met zang en fluitspel van de Braziliaanse multi-instrumentalist Gabriel Milliet.

Harry’s Jazz & Blues Café is donderdag 1 april te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur op L.O.V.E. Radio. De presentatie is in handen van Harry Hulskemper.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.