Liefdeskoppel Million Dollar Island te gast bij PatrickEnzo

15 mei 2022, 09:10 uur

Nadia en Ryeau mochten als een van de honderd deelnemers meedoen aan het SBS6-programma Million Dollar Island. Een uit de hand gelopen schoolreisje naar een tropisch eiland met weinig eten, weinig materiaal en geen social media. De deelnemers verdeelden zich over diverse kampjes op het eiland en op dag zeven kwamen de dames elkaar tegen op het strand.

Als kijker waren we getuige van een wel heel goede klik tussen de twee en was er voorzichtig een liefdessparkle. Tijdens het wandelen op het strand gaven de dames aan elkaar toe op vrouwen te vallen en daarna is alles vanzelf gegaan. In de uitzending van twee weken geleden moest Nadia na het roulette en de game het spel verlaten en verloor het geld. Maar ze ging wel met een nieuwe liefde naar huis. In Nederland zochten Ryeau en Nadia elkaar weer op, praatte over hun eilandavontuur en sloeg de vonk definitief over. Inmiddels woont het prille setje al een maand samen.

Zondag 15 mei komen Nadia en Ryeau bij het radioprogramma van Patrick van de Berg tussen 16.00 en 18.00 uur vertellen over hun avontuur in de Filipijnen. Vragen aan de dames? WhatsApp naar (0299) 36 99 16.

Ryeau (l) en Nadia (r) / ©Max More Photography

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.