LAKSHMI te gast bij PatrickEnzo

Lakshmi Swami Persaud, oftewel LAKSHMI, schreef op haar laatste album ‘Siren’ zo eerlijk mogelijk over haar zoektocht naar zichzelf te midden van allerlei innerlijke conflicten, over de angst om van iemand te houden en te verliezen en over je eigen kracht vinden. Het resultaat is een combinatie van gruizige elektronica, singer-songwriter liedjes, donkere pop met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. LAKSHMI noemt het zelf Pop Noir.

LAKSHMI, bekend van onder andere ‘De Wereld Draait Door’ en ‘De Slimste Mens’, studeerde aan de Herman Brood Academie. Na vele concertzalen en festivals bleef ze gefascineerd door het theater. Afgelopen jaar heeft ze in 77 theaters door het hele land gespeeld met haar eigen show ‘Adem’. In deze voorstelling neemt ze het publiek mee met haar verlangen om perfect te zijn, maar tegelijkertijd is ze betoverd door alles dat kraakt en schuurt. De nummers ,vol elektro en klassieke elementen, worden afgewisseld door monologen en persoonlijke bespiegelingen.

Momenteel is LAKSHMI door het land aan het reizen voor een reprise van haar theatershow ‘Adem’.

Zondag 10 november is zij tussen 16:00 en 18:00 te gast bij Patrick en Rochelle in PatrickEnzo. Voor vragen aan LAKSHMI kun je mailen naar patrickenzo@rtvlove.nl of bel tijdens de uitzending met (0299) 36 99 16.

© KB Fotografie
© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.