Harry’s Vakantie Café met ‘Caraïbische Klanken’

06 augustus 2020, 09:29 uur

Het is vakantietijd, dus Harry Hulskemper heeft zijn Blues en Jazz Café omgedoopt tot een gezellig vakantie café. Donderdag 6 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur met als neventitel ‘Caraïbische Klanken’.

Het café opent, zoals gebruikelijk, met ‘Summertime’. Deze keer in een New Orleans-uitvoering van Aaron Neville. Met daarna een nummer van Kermit Ruffins is New Orleans het beginpunt van deze reis. Daarna belandt u via Uruguay en een nummer van Beatriz Aguiar in Mexico. U hoort traditionele Mexicaanse klanken van o.a. Conjunto Jardin en Vargas de Tecalitlán. Het eerste uur eindigen we in Cuba met o.a. klanken van Ibrahim Ferrer.

Aan het begin van het tweede uur zijn we overgestoken naar Suriname met als opening een nummer van Fra Fra Sound en daarna De Nazaten met echte Suribop. Via muziek uit Brazilië van Zuco 103 en Argentinië van Tango Extremo, gaan we weer even terug naar Jamaica met reggae van Beef en Ziggi Recado en ska van de Rotterdam Ska-jazz foundation. We sluiten de reis af met de West-Afrikaanse muziek van Zitakula.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.