Donderdag 20 juni is het in het radioprogramma Harry’s Jazz & Blues Café tussen 19.00 en 21.00 uur weer tijd voor een groot stuk optreden uit het North Sea Jazz Festival van de voorbije jaren.​

Na de opening van ‘Summertime’ door de Japanse band Coco d’Or hoort u een groot deel van het concert dat zangeres Samara Joy gaf op het North Sea Jazz Festival van 9 juli 2023. Samara werd geboren op 11 november 1999 in the Bronx, New York en had op het North Sea Jazz Festival een explosief debuut voor een groot enthousiast publiek. Zoals (bijna) standaard wordt ze begeleid door drie geweldige musici: Luther Allison (piano), Michael Migliore (bas) en Evan Sherman (drums).

Het tweede uur van het café is gevuld met enkel vrouwelijke solisten uit Nederland, te beginnen met Madam Zenja & Her Jazz Horns. Daarna hoort u werk van o.a. Anne Chris, Katharina Bornefeld, Sanne Rambags en Masha Bijlsma. Het café wordt afgesloten door The Jordan, de nieuwe band van en met Caroline van der Leeuw (ex. Caro Emerald).