Harry’s Jazz & Blues Café blikt vooruit op het North Sea Jazz Festival

05 juli 2022, 10:25 uur

Aankomende vrijdag begint het North Sea Jazz Festival in Rotterdam, maar op donderdag 7 juli kunt u al genieten van enkele artiesten die daar zullen gaan optreden. Voor zijn Jazz & Blues Café tussen 19.00 en 21.00 uur heeft Harry Hulskemper een selectie voor u samengesteld van muzikanten en zangers die dit jaar zullen optreden in Rotterdam.

Na de uitvoering van ‘Summertime’ door jazzvocalist Al Jarreau komen o.a. de volgende North Sea Jazzers voorbij: Trombone Shorty, Melody Gardot en Marion Rampel. Het eerste uur wordt afgesloten met een heel recente opname van pianist Herbie Hancock. Laatstgenoemde is “artist-in-residence” en is dus alle drie dagen te horen en te zien op het North Sea Jazz Festival.

In het tweede uur is het de beurt aan de Nederlandse artiesten die dit jaar zullen optreden in Rotterdam. U hoort o.a. Brintex Collective, Smandem en Bruut! Het café wordt swingend en funky afgesloten door Hans Dulfer met zijn project “Total Response”, met een live-opname uit TivoliVredenburg Utrecht.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.