Bluesavond in Harry’s Jazz & Blues Café

21 mei 2020, 08:01 uur

Donderdag 21 mei draait Harry Hulskemper tussen 19.00 en 21.00 uur voornamelijk blues in zijn café.

Omdat het vorige week donderdag de sterfdag was van B.B. King opent het café met zijn versie van ‘Summertime’. Daarna hoort u eveneens van deze legendarische blues artiest het nummer dat hij schreef over zijn gitaar ‘Lucille’ en een nummer dat hij bracht op het North Sea Jazz Festival in 2009. Tot aan 20.00 uur blijven we bij de naam King, want u hoort vervolgens o.a. muziek van Albert King, Freddie King en de King King Band.

Het tweede uur staan de Nederlandse artiesten centraal en is de aftrap voor De Dijk, gevolgd door de Tinez Roots Club. Verder hoort u o.a. muziek van Les Chats Cadiens, de John F. Klaver Band en Richard Bergen. Het gevoelige nummer ‘These Loving Arms’ van JW Roy wordt opgedragen aan alle hulpverleners, schoonmakers, onderwijzers etc. en als afsluiting hoort u een nummer van King of the World.

Zolang de coronacrisis gaande is in Nederland wordt het programma Harry’s Blues & Jazz Café vooraf opgenomen en uitgezonden op de vertrouwde donderdagen tussen 19.00 en 21.00 uur.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.