RTV L.O.V.E. ontvangt mooie donatie van Raboboank Waterland e.o.

06 april 2021, 13:11 uur

Via Rabo ClubSupport mocht RTV L.O.V.E. al een cheque van € 1005,30 in ontvangst nemen. Een donatie die zij mede te danken heeft aan leden van de Rabobank die tevens kijker/luisteraar zijn van onze lokale omroep en middels een stem op ons, ons het financiële steuntje in de rug gunden. Wij danken hen hier dan ook hartelijk voor.

Maar vanuit de Rabobank Waterland e.o. kwam daar nog een cheque bij van 5000 euro bij. De bank vindt het belangrijk dat een deel van haar winst ten goede komt aan de de lokale gemeenschap. Middels het zogeheten Coörporatiefonds ondersteunt Rabobank Waterland e.o. initiatieven die het maatschappelijk of culturele leven in de regio verbeteren. De commissie achter het fonds, bestaande uit inwoners van onze regio, beoordeelde dat RTV L.O.V.E. hier een grote bijdrage aan levert.

Wij danken Rabobank Waterland e.o. voor hun donatie. Het bedrag is inmiddels goed besteed. De beeldmengtafel in onze tv studio had het na ruim 20 jaar trouwe dienst begeven en hebben we mede dankzij de donaties kunnen vervangen.

Wilt u meer weten over hoe de donaties exact tot stand zijn gekomen en waar de L.O.V.E. het aan uit heeft gegeven. Kijk dan naar de uitzending van Studio Klein van deze week.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.