Lokale Omroep (L.O.V.E.) zoekt medewerkers voor nieuwsteam

RTV LOVE is de lokale omroep voor de gemeente Edam-Volendam en zoekt naar nieuwe medewerkers. De omroep wil een grote stap vooruit maken inzake nieuwsverslaggeving uit de gemeente. Sinds 2016 omvat Edam-Volendam tien woonkernen en ook voor alle nieuwe inwoners van de gemeente wil de LOVE hét lokale medium zijn.

Televisie, Radio en Internet

Omdat de omroep volledig uit vrijwilligers bestaat wordt gezocht naar nieuwe medewerkers uit het voormalige Zeevang, uit Edam en uit Volendam. Het gaat om nieuwe medewerkers die reportages gaan maken voor radio, televisie en internet.

De zoektocht richt zich op vrijwilligers die het een uitdaging vinden om met de videocamera te werken, maar ook op vrijwilligers die liever mensen interviewen en op medewerkers die redactiewerk spannend vinden. Het is de bedoeling dat teams worden gevormd, waarin een redacteur/redactrice een team op pad stuurt om over een bepaald onderwerp een korte reportage te maken.

Opleiding en aanmelden

De omroep gaat zelf de opleiding verzorgen. In dat opleidingstraject wordt nauw samengewerkt met het NH Nieuwsnetwerk. Het plan is om begin 2018 een start te maken met een nieuwe enthousiast team. Heb je interesse en wil je meer weten? Bel 06 – 518 792 01 voor meer informatie of stuur een mail naar jaapdibbes@rtvlove.nl. Iedereen is welkom, zeker ook dames en vooral ook senioren.

Informatie

Meer informatie over de LOVE kunt u vinden op www.rtvlove.nl

© 2018 Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.