KAASPOP 2021: een speciale online editie op 1 mei om de festival honger te stillen!

29 april 2021, 09:04 uur

Dit jaar vraagt om anders denken en samenwerken. Daarom komt KAASPOP op zaterdag 1 mei met een speciaal gratis evenement naar je huiskamer. Voor deze KAASPOP ONLINE editie is de organisatie een unieke samenwerking aangegaan met PX Volendam en RTV L.O.V.E. Voor een fikse dosis KAASPOP hoeven we straks dus de deur niet uit!

KAASPOP ONLINE wordt op zaterdagavond 1 mei tussen 19:00 uur en 22:00 live uitgezonden vanaf de PX in Volendam via L.O.V.E radio en tv. Ook kun je dit festival live ‘bijwonen’ via een livestream. Optredens van fantastische live bands worden afgewisseld met interviews en muziek uit de playlist van eerdere KAASPOP-jaargangen. Een gevarieerde line-up dus met voor ieder wat wils.

Zoals je gewend bent van KAASPOP zijn voor deze speciale editie drie waanzinnige bands geselecteerd die stuk voor stuk hun sporen verdiend hebben, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. Helaas moest de band WIES op het allerlaatste moment afzeggen, omdat zij in quarantaine zitten. Aan One Clueless Friend de taak om WIES te vervangen, maar dat is deze fantastische band uit Volendam wel toevertrouwd. Aan Dick Kwakman en band de eer om Kaaspop af te trappen.

En wat te denken van KVBA, de Engelstalige rapper uit Purmerend en finalist van de NH Popprijs? Ook deze ‘Indiana Jones van de Hiphop’ betreedt op 1 mei het PX podium met zijn hiphop uit 2000 in een modern jasje.

De swingende popband Komodo sluit de avond. Hun vintage exotic rock-‘n-roll muziek staat op KAASPOP ONLINE garant voor lekkere catchy dansmuziek. En wat te denken van KVBA, de Engelstalige rapper uit Purmerend en finalist van de NH Popprijs? Ook deze ‘Indiana Jones van de Hiphop’ betreedt op 1 mei het PX podium met zijn hiphop uit 2000 in een modern jasje.

“KAASPOP slaat dit jaar dus zeker niet over. Met KAASPOP ONLINE bieden we iedereen in de omgeving van Edam-Volendam een welkom tussendoortje, met een waanzinnige selectie uit de beste live bands. Natuurlijk is het erg jammer dat we door de Coronamaatregelen geen live editie van KAASPOP in hartje Edam kunnen organiseren maar we zijn trots dat we in samenwerking met PX Volendam en RTV L.O.V.E. toch een programma kunnen bieden. We hopen dat jullie een hele leuke KAASPOP hebben!!.”, aldus Bert Jan Wissink, voorzitter KAASPOP Edam.

Kijk voor het volledige programma en de link naar de live-stream op: https://www.kaaspop.nl/kaaspop-online/. En houd de KAASPOP Edam berichtgeving op Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.