Zingen bij het Volendams Operakoor

28 december 2017, 01:04 uur

Altijd al iets met je zangkwaliteiten op het podium willen doen? Dan is dit je kans! Wil jij zingen?

Zal mij even voorstellen, ik ben Alise Versteeg-Mooijer. Destijds was ik 14 jaar jong toen ik lid werd van het Operakoor, dat is nu ruim 40 jaar geleden. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het heeft mij door de decennia heen honderden optredens, talloze TV & CD opnames in zowel binnen en buitenland, koorreisjes en héél, héél veel gezelligheid gebracht.

Wij van het Volendams Opera Koor zijn op zoek naar jonge mensen die samen met ons en met medewerking van Het Promenade Orkest en solisten een prachtig operaconcert ten gehore willen brengen in oktober 2018 in de Vincentiuskerk te Volendam.

Durf jij de uitdaging aan? En heb jij vrienden, vriendinnen, kennissen of buren die liever niet alleen komen, maar wel graag willen zingen? Neem deze dan gezellig mee.

Natuurlijk word je niet “zomaar” voor de leeuwen gegooid, wij gaan echt in je investeren. Elke maandag oefenen wij van 20:00 tot 22:00 in de Jozef. Dit gebeurt onder begeleiding van onze dirigent welke ook jouw zangpedagoog (leraar) wordt.

Het zou toch fantastisch zijn als jij met je vriendengroep (of alleen) met ons mee doet. Nu eens niet naar een popconcert maar een echt operaconcert!
Dus kom snel en mail: [email protected] Of bel: 06-22613717 (Patricia Rijser). Na 18:00 ‘s avonds 06-12967686 (Alise Mooijer).

bron: Volendams Operakoor

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.