Zeevangsloop in Middelie

Gymnastiek vereniging Hercules uit Middelie organiseert op zondag 15 september a.s. de 40e editie van de Rabobank Zeevangsloop.

De Rabobank Zeevangsloop geldt al jaren als dé ideale voorbereiding voor de Dam tot Dam loop die een week later wordt gehouden. De routes zijn deels aangepast, waardoor de lopers langs nieuwe locaties komen. Kenmerkend van de Rabobank Zeevangsloop is het dorpse karakter en de mooie omgeving waardoor het parcours loopt.

De te lopen afstanden zijn 3, 10, 14 ½ en 21.4 km. De route van de 10 km is volledig vernieuwd! Elke deelnemer ontvangt een elektronische tijdregistratiechip, zodat iedereen zijn eigen prestatie exact kan volgen.

Ook dit jaar kan er weer vóóraf , mét korting, worden ingeschreven via de website www.zeevangsloop.nl. De rugnummers en chips liggen dan al voor de start klaar, waardoor de deelnemers veel onnodige wachttijd vermijden.
Het inschrijfgeld bij voor-inschrijving bedraagt €4 voor de 3 km, €7 voor de 10 km en 14 ½ km, en €8 voor de 21.4 km. De start van de 10, 14 ½ en 21.4 km is om 11:00 uur. De 3 km start om 11:05 uur.

Start en inschrijving vindt plaats bij Hotel Restaurant ’t Wapen van Middelie, Brink 1 1472 GB Middelie. Ophalen van startnummers en inschrijven op locatie is mogelijk vanaf 09:30 uur.

Inschrijven kan op www.zeevangsloop.nl of stuur een email naar info@zeevangsloop.nl

2e Open Hardloop Kampioenschap Edam-Middelie-Volendam

Atletiek Vereniging Edam en Gymvereniging Hercules hebben de handen ineen geslagen. Tijdens de OOG Edam Kermisloop op 29 augustus en de Rabobank Zeevangsloop op 15 september, zal voor de 2e keer gestreden worden voor dit hardloop kampioenschap. Deelnemers die aan beide hardloop evenementen meedoen maken kans op de titel Open Hardloop Kampioen 2019 te bemachtigen.

© 2019 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.