Wooncompagnie ontvangt huurders tijdens open dag op

09 oktober 2019, 03:23 uur

Wat gebeurt er achter de schermen van Wooncompagnie? Hoe ziet het kantoor eruit, wat speelt er en wie werken er? Bezoekers ontdekken het tijdens de open dag van de woningcorporatie op zaterdag 12 oktober. Wooncompagnie zet op de landelijke Dag van het Huren 2019 haar deuren open voor haar huurders. De open dag wordt gehouden in het centrale kantoor aan de Geldelozeweg 41 in Hoorn, van 10.00 tot 13.00 uur.

Gewoon binnenlopen

Bezoekers kunnen binnenlopen, deelnemen aan een rondleiding, even zitten in de koffiecorner en de jongste bezoekers kunnen zich vermaken in de kinderhoek. Kinderen kunnen overigens ook mee met de rondleiding door het pand: speciaal voor hen is er speurelement aan toegevoegd, met na afloop een ‘duik’ in de grabbelton.

Graag samen in gesprek

Natuurlijk wordt er aandacht besteed aan het thema duurzaamheid. Welke duurzame maatregelen neemt de corporatie en waarom? Ook wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen in de sociale huursector. Ga hierover in gesprek met de directeur en laat je uitleggen waarom Wooncompagnie bijvoorbeeld vindt dat de Verhuurdersheffing beter kan worden afgeschaft.

Diverse activiteiten

Mensen die meer willen weten over het reilen en zeilen van Wooncompagnie kunnen een speciale ‘financiĆ«le organisatie-puzzel’ maken. Puzzelaars die daar prijs op stellen, krijgen daarbij de nodige uitleg. Daarnaast kunnen huurders ontdekken wat een huurdersvereniging voor ze kan betekenen. Zo vertellen vertegenwoordigers van huurdersvereniging ‘Huurderskoepel’ welke voordelen het lidmaatschap biedt.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.