Winst FC Volendam met beauty van Nick Runderkamp

13 januari 2018, 00:32 uur

Mede dankzij een wonderschoon doelpunt van Nick Runderkamp heeft FC Volendam met 3-1 gewonnen van FC Oss. De Volendammers zijn daarmee de tweede seizoenshelft goed begonnen.

FC Volendam liet in de eerste helft meerdere keren goed voetbal zien. Met name Rodney Antwi kwam goed uit de winterstop. De rappe linksbuiten was alert en scherp. Zijn strakke voorzet werd door Nick Doodeman in de achttiende minuut binnengelopen. Niet veel later was wederom Antwi de man die aan de basis stond voor een Volendamse treffer. Met een gelukje kreeg hij hem bij Enzo Stroo. De spits schoot onbetwist de 2-0 tegen de touwen (foto).

Beauty Runderkamp

Na een uur spelen kwam FC Volendam op 3-0. Een treffer van grote klasse. Middenvelder Nick Runderkamp kreeg de bal door slecht uitverdedigen van FC Oss en zag hij doelman Xavier Mous te ver voor zijn doel staan. Met een geplaatst schot van ruim 40 meter besliste hij de wedstrijd.

De bezoekers hadden weinig in te brengen in Volendam. Een kopbal van Janssen en een schot van Kamaci waren lange tijd de enige wapenfeiten van FC Oss. Toch kwam een paar minuten voor het eind van de wedstrijd een eretreffer via Dean van der Sluys.

Door de overwinning sluit FC Volendam de tweede periode af als nummer vijf. Op de ranglijst staat FC Volendam nu zeventiende met 20 punten. FC Oss is de nummer elf met 27 punten.

bron: NH Nieuws

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.