Wijzigingen wedstrijdschema KRAS/Volendam

15 mei 2019, 06:00 uur

Door allerlei omstandigheden zijn er komend weekend de nodige veranderingen ontstaan in het speelschema van verschillende teams die in sporthal Opperdam in actie komen. Onderstaand een overzicht.

KRAS/Volendam

De topper tussen het eerste herenteam van KRAS/Volendam en Green Park Aalsmeer is verplaatst naar zondag 13.30 uur. Dit omdat NOS de tweede helft van de wedstrijd live op nationale televisie gaat uitzenden. Hierdoor is ook de wedstrijd tussen Herpertz Bevo Hc en OCI-Lions naar dit tijdstip verplaatst.

Garage Kil/Volendam

Het Garage Kil/Volendam van trainer Ruud van den Broeck komt zaterdagavond om 19.30 uur in actie tegen Borhave. De wedstrijd in sporthal Opperdam is de eerste van twee promotiewedstrijden.

Jong BodyResults/Volendam

De tijden van het tweede herenteam zijn ongewijzigd gebleven. De ploeg van trainer Martijn Cappel speelt zaterdag om 17.15 uur tegen Green Park Aalsmeer 2 om de zevende plaats in de Eredivisie. De heenwedstrijd in de bloemstad was afgelopen zaterdag nog een prooi voor de Volendammers: 28-32.

Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1

Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 komt in deze opzet vooralsnog op zondagochtend om 11.15 uur in actie. Het opleidingsteam speelt in sporthal Opperdam, voorafgaand aan het eerste herenteam, tegen Vlug en Lenig.

Bron: handbalvolendam.nl

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.