Purmerend – Zondag 2 oktober kun je je hart ophalen bij de gratis toegankelijke WeddingFair. Dé Trouwbeurs van Nederland is voor haar 161e editie in Noord-Holland tussen 10.30 en 16.30 uur te gast bij De Markthal in Purmerend.

Dus, trouw je in 2023/2024, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw uitgestelde trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige bruidstaarten, trouwjurken, trouwpakken, visagiste, kapper, honeymoons en meer niet missen. Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

Beleef!

Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de openingsdans! Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

Jouw eerste cadeau

Bij WeddingFair vinden ze dat er bij een huwelijk een cadeau hoort. Daarom krijgt het bruidspaar bij een bezoek aan de trouwbeurs het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau! Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer. Het boek is te koop in boeken winkels voor € 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert.