Vriend verdacht van betrokkenheid bij dood Eva Veerman

19 mei 2021, 23:16 uur

De vriend van de Eva Veerman wordt nu officieel verdacht van betrokkenheid bij haar dood. Jordan M. wordt vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Op zondagmiddag werd de 28-jarige Eva Veerman dood gevonden in haar Volendamse woning. De politie trof in de woning niet alleen het levenloze lichaam aan, maar ook een ernstig gewonde Jordan. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen.

Reconstructie

NH Nieuws schreef een reconstructie van de fatale Volendamse nacht op basis van interviews met familieleden en geluidsfragmenten. Daaruit bleek dat haar vriend J. de vrouw om het leven moet hebben gebracht. Bronnen binnen de families denken dat er drugs in het spel was.

’34-jarige verdachte’

Een woordvoerder kan namens de politie bevestigen dat er een 34-jarige man officieel wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Volendamse. Maar kan daarbij, volgens protocol, niet bevestigen dat het om Jordan M. gaat.

Erehaag

Eva wordt dinsdag in besloten kring begraven. De familie geeft aan dat er ruimte is om een erehaag te vormen op het pad langs de Vincentiuskerk.

Bron: NH Nieuws – Thijs Bentvelzen

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.