‘Volkszanger Mick Harren zet pistool tegen hoofd ex-stiefzoon in stampvolle kroeg’

30 juli 2018, 10:52 uur

De in Purmerend woonachtige volkszanger Mick Harren heeft afgelopen vrijdag in een stampvolle kroeg een pistool getrokken en deze tegen het hoofd van zijn 24-jarige stiefzoon gezet. Dat schrijft De Telegraaf.

Harren trok het dodelijke wapen in een kroeg aan de Koemarkt in zijn woonplaats. De zanger is dezelfde avond nog opgepakt en heeft volgens de roddelbijlage van de krant het hele weekend vastgezeten. Vandaag wordt bepaald of Harren langer vast moet blijven zitten.

De Purmerender zou zijn wapen getrokken hebben na een opmerking van zijn ex-stiefzoon. Hij vroeg de volkszanger om zijn moeder voortaan met rust te laten, zo schrijft De Telegraaf. Het huwelijk tussen Harren en zijn (inmiddels) ex-vrouw is vier jaar geleden uitgelopen op een langdurige vechtscheiding.

Harren’s zoon Bowy bevestigd dat zijn vader een vuurwapen heeft getrokken, maar zegt dat dit uit angst gebeurde nadat hij een barkruk naar zich toegegooid kreeg en dat het bovendien om een neprevolver ging. Zijn vader besefte al snel dat hij niet slim gehandeld had en heeft zichzelf aangegeven bij de politie.

Bowy vertelde verder dat zijn vader en zijn ex Pascale al jaren met elkaar overhoop liggen. Stiefzoon Joey zou Harren al meermaals bedreigd hebben en zelfs al een keer met een revolver voor diens deur te hebben gestaan. Omdat hier geen camerabeelden zijn, is er echter niet genoeg bewijslast.

Bron: NH Nieuws

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.